TUOTTEET

Korkean teknologian kehityksen tuote tuulilasien korjaukseen. Tuulilasinkorjaussarja, jolla korjaat helposti ja nopeasti kiveniskemät ja halkeamat. Helppo korjata vaikka itse. Hyvät käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi. Sopii myös ammattikäyttöön. Tuote on käytössä myös hyvin laajalti tuulilaseja ammatikseen korjaavissa yrityksissä, sen korkean laadun takia.

Tutustu tuotteisiin:

Nämä markkinoiden tunnetuimmat ajoneuvolämmitinmerkit, saksalaiset Webasto ja Eberspächer saatavana meiltä. Tarjoamme nämä huipputuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Mukavammat lähdöt, kun pääset lämpimään autoon märkänä ja lumisena päivänä ja ajaa turvallisesti selkeällä näkymällä!

Toimitamme myös laajasti eri ajoneuvomerkkien OEM-lämmittimiä. (mm. MB, Scania, Volvo, VW, Ford) 

Maailman parhaita tuotteita.
Tutustu!

Arvostettu ranskalainen yritys on johtava toimija tuulilasin vaihto- ja korjausalalla. Toimitamme heidän valmistamiaan tuulilasinnostimia ja työtasoja niin henkilöautoille kuin raskaalle kalustolle. Välitämme myös V.B.S.A. :n muita tuotteita yhteistyökumppanimme kautta.

Erittäin korkean teknologian yritys Kiinasta valmistaa ajoneuvojen LED-valoja autotehtaiden ja jälkimarkkinoiden tarpeisiin. Panostaa paljon tutkimus- ja tuotekehitystyöhön sekä prototyyppien suunnitteluun ja valmistukseen autoteollisuudelle. Valikoimissamme lähinnä työvaloja ja varoitusvaloja.

Korkealuokkaisia autoteollisuuden valaistustarvikkeita valmistava yritys. Valikoimassa mm. työvaloja, varoitusvaloja, takavaloja, vilkkuja, peruutusvaloja, merkkivaloja, jne.

MUUT TUOTTEET

Lisäksi valikoimistamme löytyy useiden valmistajien työkaluja, peruutuskameroita, näyttöjä, akkuja, ajovaloumpioita, hälytysjärjestelmiä, yms.

Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Jos meillä ei sitä nyt ole, niin kysy rohkeasti, niin pyrimme sen sinulle maailmalta löytämään. Suhteemme eri tuotteiden valmistajiin ja toimittajiin ovat erittäin hyvät ja laajat.

Tutustu tuotteisiin:

PreCarAcc logo

PreCarAcc Oy on vuonna 2017 perustettu korkealaatuisia ajoneuvovarusteita maahantuova ja myyvä yritys. Yritys toimii koko Suomen alueella. Palvelemme kaikkia ajoneuvojen korjaamisen, varustelun, suunnittelun ja rakentamisen kanssa tekemisissä olevia yrityksiä.

YHTEYSTIEDOT

+358 45 195 1590
rami.lindholm@precaracc.fi

Postiosoite:

Hiirisuonkuja 4
01690 Vantaa, Finland

Copyright © PreCarAcc Oy 2019