PreCarAcc Oy

on vuonna 2017 perustettu korkealaatuisia ajoneuvovarusteita maahantuova ja myyvä yritys. Yritys toimii koko Suomen alueella. Palvelemme kaikkia ajoneuvojen korjaamisen, varustelun, suunnittelun ja rakentamisen kanssa tekemisissä olevia yrityksiä.

Yrityksen varastotilat Liedossa ja Vantaalla mahdollistavat pienempien varusteiden nopeat toimitukset. Suurempia määriä pyrimme toimittamaan suoratoimituksina asiakkaalle. Luotamme yrityksessä henkilökohtaiseen palveluun, myyjämme käyvät aktiivisesti asiakkailla kertomassa tuotteista ja pyrkivät löytämään asiakkaan kanssa yhdessä parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.

 Tuotteidemme valmistajat ja toimittajat ovat oman alansa arvostettuja ammattilaisia. Tällä hetkellä tuotteita meille tulee useasta Euroopan maasta, Aasiasta ja Yhdysvalloista.

Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Jos meillä ei sitä nyt ole, niin kysy rohkeasti, niin pyrimme sen sinulle maailmalta löytämään. Suhteemme eri tuotteiden valmistajiin ja toimittajiin ovat erittäin laajat.

PreCarAcc logo

PreCarAcc Oy on vuonna 2017 perustettu korkealaatuisia ajoneuvovarusteita maahantuova ja myyvä yritys. Yritys toimii koko Suomen alueella. Palvelemme kaikkia ajoneuvojen korjaamisen, varustelun, suunnittelun ja rakentamisen kanssa tekemisissä olevia yrityksiä.

YHTEYSTIEDOT

+358 45 195 1590
rami.lindholm@precaracc.fi

Postiosoite:

Hiirisuonkuja 4
01690 Vantaa, Finland

Copyright © PreCarAcc Oy 2019